Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mazsiii92

    aktív tag

    Sziasztok!

    Remélem itt kapok segítséget, inkább tapasztalatokat, hogy milyen konzolt vegyek. Fontos szempont az ár-érték arány és az, hogy a következő 2 évben kijöjjenek a legújabb sportjátékok (FIFA, NBA, F1)

    Találtam használtan egy Xbox One S konzolt, 500 gigásat, F1 2021 játékkal a használt piacon. 3 éves konzol, 1 éves kontrollerrel. Gondoltam, hogy megveszem, előfizetek ultimate game passra, és behúzom még mellé majd a Forza Horizon 5, MotoGP 2020, SW Jedi: Fallen Ordert, ME Andromedat meg esetleg 2022-ben a FIFA 22-t amikor bekerül a kínálatba vagy majd ősszel az újat.

    A kérdésem az lenne, hogy ezekért a játékok miatt megérné Next Gen konzolt venni, vagy egy One S kitűnő választás lehet? A One S + F1 2021 60k lenne, szóval ez elég baráti ár, de azon is elgondolkodtam, hogy kihozzak egy Series X-et 180 körül részletre, és akkor F1 2021 helyett játszanék a 2020-al, ez már game passban van. Nem vagyok nagy gamer, napi talán 1-2 órát tudnék beletenni, és munkám miatt sokat utazom, szóval.. igazából az unalmas pillanatokat űzném, illetve ha épp rám jön a gaming, akkor legyen mihez nyúlni. igazából a FH 5 miatt akarok csak Xboxot, a 3 annak idején behúzott, és ez pont ilyen chillelős game lenne nekem a babzsákból. A megjelenítő vagy 4K TV vagy FullHD monitor lenne, de mindkettő csak 60 Hzet tud.

    Valamiért idegenkedem a Series S-től.. nem tudom mennyire lehet élni manapság optikai meghajtó nélkül. Ha belegondolok, hogy minden amivel játszanék gamepassban van / lesz, akkor lehet, viszont a tárhely bővítése többe kerül, mint a One S használt ára.. és akkor már Series X-nél járok árban.

    Köszi, ha elmondjátok mit gondoltok. Nem vagyok fillérba*ó, de ismerem magam, nem biztos, hogy megérné nekem a drága beruházás, ezért nem is költök PC upgrade-re.

    iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , MacBook Air M1 , Beats Studio Buds+ , PS5

Új hozzászólás Aktív témák