Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz akooos #88989 üzenetére

    Állítólag az Elite kontroller is ugyanolyan hulladék minőségű, mint az alap. Én 40 ezer forintért elvárnám, hogy össze legyen rakva, de igazból már semmin nem lepődök meg, mikor egy 100+ ezer forintos kormányt sem tudnak tartósra megcsinálni a nagy nevű periféria gyártók.

    (#88998) hackeeeee: Mi a cégnél rengeteg csomagot kezelünk (kimentő-bejövőt egyaránt) és eddig mindegyikkel tudtunk egyeztetni ha szükséges. Pont pár napja volt, hogy rosszul címeztek meg nekünk egy csomagot UPS-en keresztül, de az ügyfélszolgálatossal simán sikerült szót érteni. Nem hiszem, hogy beljebb vagy attól, mert közvetlenül a futárral egyeztetsz.

    (#89003) sugarforce: Tegyük hozzá, hogy karácsonyi szezon van, az év legforgalmasabb időszaka, mindenki leterhelt, nem fér bele egy 5 km-es kitérő egyik futárnak sem. A minap kettő perc türelmet kértem a csomagokat felvevő DPD futártól, de nem tudott megvárni (mindig meg szokott ha kell), mert annyira ki van centizve. Arról nem beszélve, hogy nálam például 3 km van a munkahely és a lakásom között. Ez DPD-nél már két külön körzet, egyik futár nem megy át a kollégája körzetébe, mert nem oda van beosztva. GLS-nél viszont ugyanabba a körzetbe tartozik a két cím, ő tud rugalmas lenni.

Új hozzászólás Aktív témák