Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • discrate

    aktív tag

    Szakértői segítségre lenne szükségem, hátha valaki tudja a tutit és ő lesz az univerzum császára a szememben :DD

    Series X-em van, főleg online FPS/TPS multizok, ahol nagyon fontos a megfelelő netkapcsolat és az alacsony input lag. Digis 1000 Mbit-es optikai szálas netem van ZTE digis router-rel (bejövő jel ide érkezik), valamint az összekötve egy saját Tenda routerrel (nemrég költöztünk ide, a net ki volt építve/beállítva).

    A settings/network-ön belül lefuttatva a multiplayer testet azt kaptam, hogy "double NAT" alatt vagyok. Utánajártam, és 2 dolgot tettem:
    - Először is az xboxba érkező utp kábelt kiszedtem a Tendából, és közvetlenül a digis eszközbe tettem (FE csatolóba). Ezzel elértem, hogy megszűnt a double nat, vele együtt moderate nat type-ba kerültem.
    - Utána digi Üsz-tal kiszedetettem magam NAT alól. Minden áramtalanítva, várakozás, újraindítva stb.
    A probléma, hogy most strict nat type-ba kerültem, ráadásul 100% packet losst ír, amikor a network tesztet futtatom (korábban 0% volt), ami a legrosszabb lehetőség.

    A ZTE-s router DHCP serverként van beállítva, ha jól láttam a beállításaiban, azon csak áthalad a net (kvázi bridge?).

    Próbálkoztam xbox network settingsnél más portokat, google DNS-t, alternative MAC address törlést, QoS tagging beállítást... tényleg mindent, csomó utánaolvatam, de semmi. Már kezdek megzöldülni. :W

    Több száz óra Fortnite után van viszonyítási alapom, érzem, hogy nem az igazi, "késik a kép"...

    Van ötlete valakinek, hogyan lehetne OPEN nat-ot elérnem 0% packet loss-sal?

Új hozzászólás Aktív témák