Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz eL Geri #114219 üzenetére

    Engem 200 óra alatt kb 5x vágott ki a CP, de legyen 10 a biztonság kedvéért, nem egy nagy szám akkor se. Csinált ilyet anno a Forza, Gears, Outriders, Witcher, az új 4 évnél frissebb CoD-ok kb tömegesen megjelenés után, de pl NBA-re is mondták anno. Aztán jöttek a játék patch-ek és elmúlt vagy lecsökkent. Amíg nem minden sarkon csinálja és nem full shutdown az eredmény addig lényegtelen szerintem. Borderlands-et ne is emlegessük, mert ott évekig abból állt a játék pc-től kezdve minden konzolon (akinél előjött persze, mert volt pár emberke, akinél semmi baj nem volt, aztán csak megcsinálták) :D
    Simán a fejlesztőkön múlik, de nem kell a dashboardos kilépésig se menni, mint a "körös-gömbös-foltos" villogás a Gears 5-ben meg a Mediumban anno (plusz más játékokban is lehetett tapasztalni elvétve), amikor mindenki konzol hibára gondolt kapásból, közben az engine okozza, ha rosszul használják és xy szögekben előjön pl.

    Szerk.: ja igen, ahogy mondják a QR néha okozhatja, hogy elkezded és xy idő múlva kidob (igaz én pont QR-rel toltam végig a CP-t többször a fentebbi aránnyal, lehet több köze van hozzá, mint kimondott játék bughoz).

    [ Szerkesztve ]

    .

Új hozzászólás Aktív témák