Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz hombre[EU] #25200 üzenetére

    Lehetett volna több is, pár küldetést sajnos nem tudtam megcsinálni, meg elég célirányosan mentem, most megnéztem howlongtobeat-en a completionist 71 óra, az teljesen igaz lehet átlag tempóban.
    Hard szinten vittem végig, az a harmadik legnehezebb a négyből, egyértelműen könnyebb a játék, mint a DOS 1-2, csak megszokást igényel nagyon. Furcsa, hogy nincs semmilyen initiative rendszer, ha én támadok előbb, az én csapatom kezdi a harcot, ha felfedeznek, akkor az ellenség, kivéve a scriptelt összecsapásoknál. Emiatt szinte mindig én kezdtem, mert megláttam őket, szépen elhelyeztem az embereim, aztán a legnagyobb ágyúval felkoncoltam egy ellenséget, szóval alapból -1-ről indultak. :D Az ellenség AI-ja közepes, kiszámítható, néha egész furcsa dolgokat művel, de mivel mindig többen vannak, ezért annyira nem gáz, viszont szerintem vagy csal a játék, vagy valamit nem jól fejlesztettem, mert az ellenséges melee karakterek rendszeresen onehitelték az én embereimet, míg én a saját közelharcosomat plafonig fejlesztve se tudtam ilyen erősre megcsinálni, pedig mindenféle boostot kapott a melee dmg nála, szóval nem értem. :F
    A másik, hogy elég sok lehetőség van cheese-re, amit szerintem direkt hagytak benne a fejlesztők, mert nem létezik, hogy ezt nem tesztelték. Inkább spoilerbe rakom, de nem nagy dolog: ha olyan csata van, ahol lehet használni a Kodiakot, márpedig ilyenből egész sok van, akkor el lehet ütni szinte mindent, de szó szerint, embereket, nagytestű állatokat, még nagyobb testű robotokat, mindent ledózerol, a nála kategóriákkal masszívabb járműveket is. Gyakorlatilag a végén már inkább az embereimmel megálltam hátul, védekező állásba tettem őket, a kocsival meg felszántottam a terepet, mert ez volt a leghatékonyabb és leggyorsabb megoldás.
    De tök őszinte leszek, egy intenzív 20 órás BG3 session után kezdtem bele a W3-ba és az ottani végletekig letisztult és nem pont alapú harcrendszer után ez a játék a sajátos rng-vel meg a közepes AI-val egészen ősinek tűnt.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák