Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    válasz Crytek #3227 üzenetére

    Nem, nem lesz Seriex X-re Crysis Remaster. Pont ez a lényeg, a fogalmak és azok felfogása. Nem, nem lesz. Ha a BC egy ilyen univerzális igényeket kielégítő jóságos dolog lenne, akkor nem fejlesztene senki újabb platformra, ha mindenki megelégedne egy bika vason egy korábbi vagy még annál is régebbi játék portjával.

    Xbox Series X-re nem készül el a Crysis Remaster. Xbox Series X-en elérhető lesz a Crysis Remaster Xbox One verziója, hála a Backward Compatibility-nek. De ahogy a 360-as játékok futtatása Xbox One-on is kompromisszumosak voltak, itt is meglesznek azok a kompromisszumok, amik miatt a pzstm által linkelt képen nem szerepel az, hogy: "Xbox One és minden további Xbox ami majd megjelenik, hogy a PH! Crytek nevű felhasználója tökélyre fejleszthesse a skótság fogalmát" - hanem az szerepel rajta, hogy Xbox One, mert arra készül és az Xbox One devkit-jén fejlesztik, nem pedig a Series X devkitjén.

    És nem képzelek semmit a kommentedbe, mert kiismerhető vagy.

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák