Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz eL Geri #4966 üzenetére

    Nézd, bár pontos infókat nem tudunk, de valahogy úgy nézhet ki jelenleg, hogy 10 Xbox One-ból csak olyan 2 körül lehet ami One X (elvileg hasonló az arány PS4/PS4 Pro esetében is). Azért a felhasználók többsége nagyon árérzékeny, még ott a hanyatló nyugaton is. Plusz, bár ez így csúnya szó, de grafikára, futás teljesítményre nagyon sokuk "igénytelen". Pontosabban, nincs rá igényük, hogy minden 4K/60fps-en fusson. PC-n is sokáig ment az, hogy elég sokan olyan beállításokkal játszottak, amit a játék első indításkor beállított magának (még én is láttam olyant, aki Black Ops-ot játszott évekik 1920*1200-as monitoron 800*600-ban, mert valamiért arra állt be a gép).

    Vagyis igaz, bizonyos értelemeben a sztereotípia, hogy a konzolosok nem látják a 30/60fps közti különbséget. Tehát, a legtöbb One S/PS4 tulajt, nem igazán érdekli, hogy a PUBG ép hogy csak eléri a 30fps-t... a menüben :D. Régen se érdekelt nagyon senkit hogy SNES-en a Star Fox vagy 10 fps-el ment.

    Én azt gondolom, hogy ha az MS kijön egy nagyon olcsó géppel (helló Xbox360 Arcade), akkor azzal elviekben (mármint ha nem 2020-at írnánk :U ) le tudná tarolni a piacot.

    Az esetleges Xbox Series S (aminek inkább ne írjuk le a rövidítését :D) kocka miben léte meg igazából még vállalható is lenne, de nem hiszem én se hogy ezt meglépik. Hiába kerül ki belőle a optikai meghajtó, illetve kerül bele kisebb méretű SoC, azért maga az alaplap/táp/hűtés mérete nem változik annyira. Főleg ha a hátoldali csatlakozásokat is meg akarják tartani. Valamint egy esetleges Digital Only SX esetében valamilyenre át is kéne tervezni a tornyot, mert itt nagyon nem jönne ki a All Digital S esetén alkalmazott - letakarjuk a lemezmeghajtó nyílását - opció, főleg a hűtés szempontjából. PS5 Digital-nál is más a kinézet (bár ott igazából olyan, mintha a lemezmeghajtó hozzá lett volna tervezve, így a hűtést annyira nem zavarja.).

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák