Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Wesder #5678 üzenetére

    Ugye a GP-t sokan hasonlítják, a Netflix modelljéhez. Viszont a Netflix pont, hogy a kiváló minőségű saját tartalmak miatt hatalmasra nőni. Ami azóta kicsit csökkentet, de még is is a jó-nagyon jó vonalat képviseli (a nézhetetlen, meg a szörnyű mellet, de erre is van kereslet).

    Vagyis a GP modell hossztávú fenntartása jó, de ahhoz kellenek a kiváló címek amik el is adják azt. És tudom, hogy ez a megnevezés furcsa, de itt kiváló alatt a Sony/Nintendo féle exclusive felhozatal minőségre kell gondolni. Vagyis hogy igazából az Internet népe ezen címek hallatán (old kerTV-s mondás alapján) ősznépileg f*ssa le a bokáját az örömtől. Pontosabban koppanjanak az állkapcsok a földön. Igaz most bemutattak potenciális címeket, amik majd valamikor jönnek és ha sikeresek lesznek (előbb említett módokon), akkor utána már nagyon le fog redukálódni a fanyalgok száma.

    A félreértések elkerülésének érdekes azért tudom, hogy most is sikeres a GP, de hogy elérje azt amit az MS szeretné vele ahhoz ide is kell egy TLoU/GoW/Horizon (tudom, ezek egy részéből van Xbox változat, csak az más játék :P) szintű játékfelhozatal. Vagy egy GTA VI day 1 GP-be (vagy akár az új CoD :D)

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák