Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz modflow #79849 üzenetére

    Ha a tv is mutatja, hogy kapcsolódva, az előző hozzászólás alapján akkor lehet az a gond. Ott nem fog hdmi-n semmi mikrofonnal kapcsolatos dolgot átvinni. Mivel írod, hogy kábelen is rá van kötve amúgy boxra mindemellett az előző hsz alapján (sztem értelmetlenül) én pl tippelnék egy olyanra, hogy a wireless csatlakozás mindig az elsődleges, onnantól kötheted boxra vagy bármire kábelesen mindemellett másodlagosnak, az elsődleges módban akarná használni a mikrofont első körben, azaz a vezeték nélküli eszközzel. Ami tv-s (gondolom bt) párosítás mellett lehetetlen.

    Kábelről kösd le boxról, tv-n párosítás megszüntet (vagy lekapcsolod a bt-t vagy akármit amin azzal párosítottad. Simán és a tv hangszóróján menjen hang ténylegesen első körben. Kábellel ne kösd rá boxra, párosítsd vezeték nélküli módban, ahogy kell és innentől csak sima beállítások maradnak, ha esetleg nincs hang.

    Ha nagyon tutira akarsz menni kösd rá pc-re kábellel és egyből látod van-e mikrofonod vagy nincs (nyilván ne legyen vezeték nélküli módban párosítva semmivel), így egyből kizárható akár egy hardver hiba. Szerintem csak a csatlakoztatással van gond.

    [ Szerkesztve ]

    .

Új hozzászólás Aktív témák