Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz 30z.Samu #81142 üzenetére

    Ennél a gyári seagate megoldásnál, vagy más külső tárhelynél (amire ugye csak a one játékok pakolhatóak) mi a helyzet, ha 2 gépem van, és azok között szeretném mozgatni?
    Ha ugyanazzal a felhasználóval használnám mindkét boxon a játékokat, akkor megoldható az, hogy az egyiken letöltöm, majd szükség esetén csak átkötöm a külső tárhelyet a másikra, és ott egyből játszok a letöltött játékokkal?

    Vettem én is a hetekben egy Elite 2 kontrollert.
    Ezzel összehasonlítva fogásra már a Series kontroller is elég jó (a sima one kontrollerhez képest). A hátsó padle-ök használatát még szoknom kell, de hasznosnak tartom őket.
    Ami nagyon tetszik, az a tokja a tartozékokkal, illetve a beépített töltővel, a kábelnek kivágással a tokon, nagyon minőségi a kidolgozása, és ötletesek ezek a megoldások.
    Ami kicsit nem tetszik, hogy nekem a szines XYAB gombok jobban tetszenek.
    Az MS erre mennyi garanciát ad? Be lehet regisztrálni ugyanúgy, mint a boxot? A viszonteladó, ahol vettem, 2 évet írt rá, de pl. a box mellé adott kontrollerre nem csak 1 évet szoktak vállalni?
    Illetve kontrollerből miért van hiány? Online is a legtöbb szín nem, vagy csak kevés helyen kapható, illetve offline is hasonlót tapasztaltam - ma jártam egy media marktban, és 1 db series kontrollert nem láttam a polcokon, ellenben PS5-höz valót többet is.

Új hozzászólás Aktív témák