Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Kicsit bővebben a showcase-ről.
    Már a Riot-os összeborulás sem egy rossz dolog. Igaz minket annyira nem érint, de LoL-ban megkapni az összes hőst, az marha jó dolog. Hiába jutalmaz jól alapvetően a LoL, mindet megszerezni (úgy, hogy nem költesz rá) az nem kevés idő.
    Azt hittem bejelentik a Valorant-ot Xbox-ra, az elmaradt. Annyira nem hiányzik, max kipróbáltam volna.

    A Redfall nekem eléggé nem tetszik. L4D stílusú játék, csak most nem zombikkal, hanem vámpírokkal. Nem is túl szép, nem is túl egyedi. Érezhették ők is, hogy annyira nem durran nagyot majd az a játék, hamar el is lőtték a bemutatót.

    High on Life dizájnja már most tetszik. Elborult lesz a látottak alapján. Egy próbát megérdemel majd.

    A Plague Tale: Requiem nekem kicsit furán nézett ki grafikailag. Homályosnak. Viszont én az első részt nagyon csíptem. Annak ellenére, hogy nem vártam ezt a rengeteg patkányt a játék második felében, és annyira ez a téma nem is nyerte el a tetszésemet. Gondolom a második részben még erősebben fognak erre építeni. Örülnék ha a nem kapnának akkora hangsúlyt, mint az első részben. Bár erre semmi esély.

    Forza Motorsport abszolút meggyőzött eddig. Remélem a tartalom nem sínyli majd meg, hogy alapoktól írtak újra mindent. WEC, Formula Drift az tuti lesz benne. Bár Circuit de la Sarthe-t nem láttam a trailerben. Spa-t viszont igen.

    The Last Case of Benedict Fox nagyon jónak tűnik, azt biztos kipróbálom. Úgy mint az As Dusk Falls-t. A komplexitása meglesz a játéknak. Egyedül az art dizájn furcsa. Működhet is, de olcsó húzásnak tűnik inkább, mint művészinek.

    Diablo IV grafikailag tetszik. Jó lesz majd Path of Exile 2-ig. Mert vélhetőleg a Dio4 is követi majd a mostani Blizz játékok komplexitását, sajnos! :( De a hangulat, a látvány, rendben van.

    A Starfield rám ijesztett az elején. Azt hittem megcsinálják a No Man's Sky-t szebb kivitelben. Aztán ahogy egyre többet mutattak, úgy lett érdekesebb. Összességében szerintem elég csúnyácska. Nem tudom milyen motorral készül, de avíttas a kinézete. Viszont ha minden ígéretet betartanak, akkor jó játék lesz. De szerintem "nagyot akar a szarka" ennél a játéknál. Azért a Bethesdától iszonyat bughalmazok, félkész játékok kijöttek mostanában. És oké, hogy ez egy kiemelt project, félek én attól, hogy ez hogyan fog megjelenni. De jónak tűnik, ez tény.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák