Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz discrate #92455 üzenetére

    Bár még nincs rá 100%-os garancia, de jelenleg úgy tűnik, hogy azok lesznek. Bár igaz, hogy nem Star Wars, de anno a Starfield bejelentésekor sem volt platform megjelölés, és még az MS felvásárlás előtt voltak tárgyalások a Bethesda és a Sony között, hogy az exclusive cím legyen PS-re. Tehát attól, hogy hivatalosan multicímnek tűnnek jelenleg, attól még a Sony/MS tehet rájuk ajánlatott, hogy időszakos, vagy teljesen exculsive legyen a cím.

    frankdelgado: azért vegyük figyelembe azt, hogy ha az MS igent mondott volna a megkeresésnek, attól még az a Spider-Man játék (ha azt választotta volna) szinte biztosan nem az lett volna amit az Insomniac csinált a Sony-nak (még akkor se ha ők csinálták volna a MS-nek).

    Illetve igazából, semmi akadálya nincs annak, hogy az MS is csináljon egy Spider-Man (vagy bármilyen Marvel) játékot... akár most is. Bár azért halva a mostani dolgok állását, azért a Sony-ból ki lehet nézni, hogy úgy kötötték meg az együttműködést, hogy ezt a lehetőséget megakadályozza (úgy értem, hogy az MS-nek nem lehet exclusive Marvel játéka, csak a Sony-nak... csak multiplatform lehet ezen kívül).

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák