Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shootme2

    aktív tag

    válasz beach head #10225 üzenetére

    Android 11 óta van az android-ban saját lebegő ablak (buborék) így azóta nem a messenger sajátját (chat heads) használja hanem az android-ét. A buborék sem rossz csak más. Szóval nincs mit megjavítani max a messenger rakhatna az appba egy kapcsolót amivel eldöntheted hogy melyiket használja. A többségnek első dolga volt kikapcsolni a chat head-et aki használta azok között sokan elégedettek a buborékkal is aki nem annak is csak egy része panaszkodik miatta de google-ba beírva van panasz bőven.
    Aki régen rakta fel a messenger-t azok között sokaknak maradt a chat head. Feleségemnek is ment az rn9-en egészen addig amíg valami probléma miatt újra nem lett telepítve. Onnantól nála is csak a buborék működött.

    "ez a hyoeros update utan sehogy nem rezzen..."

    Akkor nálad valami egyéb szoftveres gond van. Nálunk mind a kettő rezzen a fent leírt módon.

    Az aod-t szoftveresen korlátozzák a telefon képes lenne rá. Ha jól emlékszem még a rn10pro -nál volt a beállítások között mindig lehetőség de egy frissítéssel kivették.

    "Lassu net az gigabites digi ac-s routerrel...."

    Két routerrel tudom itthon lefedni a házat és az egyikre csatlakozva lassabban töltenek be egy kicsit az oldalak notebook-on is. Ha sok wifi router van a közelben a csatornák közötti átfedések is okozhatnak ilyet.

Új hozzászólás Aktív témák