Hirdetés

Aktív témák

  • Saccco

    nagyúr

    válasz _NCT #18784 üzenetére

    Van egy sanda gyanúm, hogy a launcher beállításokat emlegeted. Azért nem tudod mindegyiken babrálni, mert alapból nem ugyanaz a launcher minden romon. Tedd fel mondjuk a LauncherPro-t.

    (#18786) M4DdoG:
    Úgy néztem közben kaptál választ, de azért én is leírom.
    .nomedia - nevű fájlt kell létrehozni.

    (#18802) core2:
    Lehet, hogy nem szereti, de a Total Commander minden zokszó nélkül létrehozza a fájlt.

    (#18834) SupaCow:
    1. hsz
    "Recovery flashelés számítógép nélkül – sonique leírása – rövid és velős, haladó felhasználóknak ajánlott, illetve ha nem mennek a driverek akkor is hasznos (főleg XP-n fordul elő)." - itt a link a leíráshoz

    (#18857) Krinyo:
    Ha feltételezzük, hogy a stagefright egyformán rontja el a Quadrant eredményeket minden 2.2es romon. Akkor érdemes bekapcsolni, mivel így lehet hasonlítgatni az eredményeket.

    (#18879) tatabánya:
    Lehet, hogy nem bugmentesek, de én nem találtam semmilyen hibát ami gátolná a használatot. Sőt semmilyen hibát nem találtam (gombok világítása nekem nem hiba plusz közben ezt is javították).
    A sok ez nem megy az nem megy hsz meg csak a babrálás velejárója. Ha csak használni szeretnéd bármelyik 2.2es romot mind tökéletes használható.

    (#18880) Nohab61:
    Láttam, csak gondoltam én is leírom. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    █ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

Aktív témák