Hirdetés

Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    Szerintem is gáz hogy az androidos telók nem tudnak felkelni. A Blacberry-k is okostelefonok, mégis pöccre ébreszt és aktiválódik a naptárbejegyzés is kikapcsolt állapotban (Gombbal kikapcsolom, nincs bebootolva a rendszer, ilyen állapotban nem fagyhat le, nem megy semmi csak az óra, és szerintem hetekig is elbírná akkuval. Akkor is ébreszt ha szinte teljesen lemerült az akksi) Már több példa is volt rá, hogy szépen lemerült éjjel a teló pár működő apptól, vagy lefagyott valamiért és nem ébresztett.(Nekem még nincs, de olvastam róla itt) Részemről ezért fájó pont egy ilyen alap funkció hiánya. Mondok is egy egyszerű példát:
    Berúgok, lemerül a Blade-m (ami nagyon sokszor megesik egy okostelefonnál) és kikapcsol. Elfelejtem rádugni a töltőre. Reggel b*szhatom az ébresztést. A berry szépen kikapcsol, leteszi magát mélyalvásba, és baromi sok ideig úgy is marad. Ha kell akkor ébreszt reggel. Lehet megtartom órának :D

    Azért furcsállom én is, mert az android sem kapcsolja ki magát teljesen, mivel az óra megy a telefonban... Akkor mért nem tudja felkelteni magát? Mert kihagyták belőle béna módon.

    Írtatok régebben ütemezett bekapcsolásról, akkor ez most működik vagy sem?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák