Hirdetés

Aktív témák

  • keletomi

    csendes tag

    válasz gordonfreemN #28568 üzenetére

    A nagy átlag szerint sokkal jobb a 2.2 -es a 2.1 -nél.
    Pár nap próba után az ember /csak hogy lássa a különbséget/ felteszi a kelzsocáék /hála a lelkes önkénteseknek, akik az idejüket a mi kényelmünk miatt feláldozták/ által magyarított R11-est .
    Azért mondom ezt, mert ezen nem lehet a procit húzni, de /ha nem játékra kell / ennek ellenére érzetre olyan gyors mint a JJRLS romok /amikben a proci húzás megvalósítható/ .
    -1 tedd fel a recovery -t a telefonra 1 hsz alapján pc-ről 1szerűen ez /clockwork-2.5.1.8-blade.img/ a leg kiforrottab verzió jelenleg.
    -2 ha gondolod csinálhatsz mentést a rendszeredről a rcovery-vel, /ha nem tetszik az újabb rom, akkor a mentés visszállít és mehet minden onnan ahol a régi rendszer megszakadt.
    -3 /ha nincsen legalább class 6-os kártyád, akkor hagyd ki/ mem kártya partícionálás FAT32-EXT2/max 512 MB/ Ha mentést csináltál azt azért a PC-n is ments el biztos ami biztos.
    -4 Ha a progijaidat az új rendszeren is akarod használni, olyan sok van, akkor az AppMonster progival lemetheted a kártyára őket az appmanager könyvtárba /de ez a beállításaikat, adataikat nem menti/.
    -5 az új rendszer telepítéséhez a letöltött romot ****.zip formátumban a kártyára teszed, és az 1 hsz-ben leírtak alapján a recovery-vel felrakod.

    Az első indítás elég lassú lessz.
    Ha az update dolgot is felteszed a recovery-vel szintén, akkor is előtte, utánna is a telót kapcsold ki-be .

    Ha elakadsz, akkor a jobb oldalon fent nyugodtan használd a fórumban keresőt, biztosan találsz megoldást , nem te leszel az első aki szoftver frissítésre adta a fejét.

    Keresek, keresek, mindíg mellényulok.

Aktív témák