Hirdetés

Aktív témák

  • sto1911

    veterán

    válasz api29 #30154 üzenetére

    meg mindenkinek, aki reagalt ra: ahogy leirtatok mar, a legnagyobb baj, hogy az emberek nem olvasnak, hiaba van kiemelve, hiaba mondja el neki az ember, baxik ra, mert o jobban tudja.
    Nem akarom megbantani azt az egyent, aki nem tudta hova rakni a parancssort, mert nem csak az o hibaja, hanem a mai oktatasi rendszere is, hogy legalabb emlites szintjen sem tanitjak meg a legelterjedtebb OSben a cmd-t...
    A harmadik meg az onallotlansag hianya, ami a multkor zsocan csapodott le, mint legaktivabb ROM-kesziton, mert ahelyett, hogy olvasnanak (lsd. 1. pont), meg gugliznanak, egyszerubb ide bebofogni olyat, amit mar vagy 500x megkerdeztek.
    Negyedik, hogy valaki annyira turelmetlen, lusta, hogy 30 hsz-en belul 2x kerdezi meg ugyanazt. Es vegye eszre: nem azert valaszoltak neki, mert annyira nincs jobb dolguk, hanem mert idegesito ez a fajta hozzaallas...

    A fentieket ne vegye senki magara, ugy az elet egeszere igaz ez, nem csak erre a forumra, es elmondanam, hogy 28 vagyok, nem is az a ven roka, de mar az eggyel fiatalabb korosztaly is tulsagosan el van butulva, mert szajaba adjak a valaszokat...

    @(#30158) pista59: nem a leirassal van gondom, hanem azzal a userrel, aki nem olvassa el! Ne erts felre! Nezd meg az en leirasaimat is, annal szajbaragosabb szerintem nem kell (es a legtobb mastol szarmazo leiras is ilyen):)
    (

    Aki particionalas nelkul akar tobbet telepiteni teljesen veszelytelen modon, az olvasson bele a blogomba, egyszeru, mint a faek. Ha kerdes van, irjatok!

    @(#30156) V.Stryker: CM - cyanogenmod, egy kernelmodositos-ujraforditasos ROM, RIL - radio interface layer (asszem) = mar tudnak telefonalni azzal a ROM-mal.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák