Hirdetés

Aktív témák

  • Mysterion

    tag

    Sziasztok! Elnézést, ha láma kérdés.

    Tegnap vettem a T-nél egy ZTE Blade-t.

    2.1-update1 FW van benne, gondolom a baseband és egyéb nem érdekes. Megnéztem az első hsz alapján, hogy 414Mb memóriát mutat, tehát gondolom ez még nem a felszabadított. Ezt majd megoldom.

    Viszont van egy kis problémám. Szerettem volna használni a GPS-t, de nem akar működni. Ma egy nyílt területen ültem a kocsiban 1 órát, ez alatt nem volt képes a GPS annyira összehozni a dolgokat, hogy a Google Maps-ban meg tudja mutatni a poziciómat. Felül a kis GPS ikon folyamatosan villogott, tehát be volt kapcsolva, de nem fogott műholdat. Ugyanott egy Samsung Omnia7 pillanatok alatt talált műholdat és működött is, tehát nem volt semmi olyan külső tényező ami miatt ne működött volna.

    Próbáltam ki-be kapcsolni az AGPS funkciót, egyik beállítás mellett sem működött. A kérdésem az lenne, hogy van-e valami trükk amit esetleg el kell játszani, hogy rá találjon a holdakra, mert gondolom az, hogy 1 órán át tudott annyi holdat összeszedni ami kell a navigáláshoz az azért még coldstartnak is kicsit sok. :D

    Lehetséges, hogy a GPS meg van zakkanva ? Akinek esetleg ilyen gyári 2.1-es ROM-ja van, annak jól működik a GPS ? Illetve tudtok ajánlani valami olyan programot, amivel meg tudom nézni, hogy egyáltlán ilyenkor hány műholdat lát, hogy láthassam egyáltalán talál-e valamit ?

    Vagy vigyem vissza egy FW frissítésre, és nézessem meg a GPS-t ?

    Köszi!

Aktív témák