Gamereknek szánt tévével rukkol elő a Hisense

A 144 Hz-es képfrissítési rátával egyértelműen a játékosoknak akar kedvezni az E7K Pro tévé.

A Hisense az idei évben rengeteg új tévével rukkol elő, az elmúlt időszakban szinte minden hétre jutott valami újdonság. Az egyik legfrissebb modelljük az E7K Pro jelzést viseli, és a gyártó alapvetően a játékosokat célozza meg vele.


[+]

Ennek oka, hogy a maximális képfrissítési rátája 144 Hz, aminek csak a játékoknál van jelentősége, mint ahogy az AMD FreeSync hitelesítésnek is. A termékbe egy 3840x2160 képpont felbontású, tehát 4K-s, QLED IPS panel került, továbbá – a hivatalos specifikációk szerint – a maximális valós kontraszt eléri a 2000:1 értéket.

A készülék támogatja a nagy dinamikatartományú filmek, videók és játékok kezelését, és a legjobbnak számító HDR10+ és Dolby Vision szabványokkal is boldogul. Az már más kérdés, hogy az alacsony, 350 nites maximális fényerő miatt a HDR effekt nem túl látványos. A televízióba az átlagnál erősebb hangrendszer került, hiszen tartalmaz két darab 15 wattos hangszórót, valamint egy 20 wattos integrált mélysugárzót. A Hisense E7K Pro áráról sajnos még nem árult el konkrét információkat a vállalat.

Előzmények

Hirdetés