Hirdetés

Új zászlóshajót avattak a "földönkívüliek"

Az Alienware legfrissebb kijelzője a HDR kivételével szinte mindent tud, ami egy átlagos játékosnak kellhet.

Az Alienware új csúcsmonitora a rendkívül beszédes AW3420DW típusjelzést kapta és meg kell hagyni, számos kellemes jellemzővel rendelkezik a drága. A képátló 34 hüvelyk, de az igazi finomság nem ez, hanem a 3440x1440 pixeles felbontású, 120 Hz-es, G-Sync támogatással megfejelt, ívelt (1900R) Nano IPS panel, ami 134,5 százalékos sRGB, illetve 98 százalékos DCI-P3 színtér lefedettséget biztosít a leendő tulajok számára, így vélhetően a színek reprodukálásával nem lesz túl nagy probléma. A statikus kontrasztarány 1000:1, ám a maximális fényerő mindössze 350 nit, így a HDR-ről bizony le kell mondanunk – semmi sem lehet persze tökéletes.


[+]

Kimenetek tekintetében nem szaladt el túlságosan a ló a mérnökökkel, hiszen az audio jackek és a négy darab USB 3.0-s aljzat mellé csak egy 1.2-es DisplayPortot, valamint egy 1.4-es HDMI-t kapunk (ezek azért lehetnének egy picivel naprakészebb revíziójú darabok, ha már gamer high-endről beszélünk).


[+]

Az amúgy meglehetősen guszta kijelző patyolat hátán némi RGB színorgonának szintúgy szorítottak helyet a gyártósoron; így már rögtön érthető az az 1500 dolláros vételár. Sokat nem kell várni a perifériára, hiszen augusztus utolsó napjaiban kezdhetünk is kotorászni a pénztárcánkban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés