Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blasius

    tag

    Sziasztok,

    Jól jönne pár ötlet. Lassú a net az openwrt routeren keresztül...

    Egy pár részlet:
    A net hozzám egy eléggé alap (nem openwrt) TP-Link routeren jön, wifin keresztül. Ez a router tehát WDS híd üzemmódban van. Ha rácsatlakozok akár utp kábellel, akár wifivel, a következő net sebességeket kapom: letöltés: 12-15 Mbbs; feltöltés: 6 Mbbs. (ha a kliens wifin kapcsolódik akkor egy kicsit lassabb, de nem számottevően).

    Ok. Erre a TP-Linkre rá van kötve egy openwrt router utp kábellel (Barrier Breaker 14.07; Luci: 0.12+svn-r10530). Az openwrt routerrel a netet osztom wifivel hogy jobb legyen a vétel házon belül. A következő sebeségeket kapom: letöltés: 1-3 Mbbs; feltöltés: 6 Mbbs. A letöltés tehát jelentősen lassabb mint lennie kéne, a feltöltés viszont ok.

    A dolog érdekessége, hogy ha ftp-n keresztül másolgatok két kliens közöt nagyon jó sebességeket kapok: egyik kliens az openwrt routeren wifivel, a másik a TP-Linken utp-n, akkor oda-vissza kb 40 Mbbs megvan. Ha a TP-Linkre wifivel kapcsolódok akkor 20 Mbbs.

    Valaki futott már ilyenbe?
    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    Ha ''a'' ram megy dualban ''b'' rammal, és ''c'' ram megy dualban ''b'' rammal, akkor ''a'' ram megy dualban ''c'' rammal?

Új hozzászólás Aktív témák