Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    Sziasztok, nagy nehézségek árán sikerült felraknom egy hame mpr a1 klónra egy, az oroszok által készített BB-t, ami az of modems and men oldalról származó fw lite verziója.

    Ő lenne az:

    Alapvetően arra vettem, hogy a céges telenor mobilnetet stickről tudjam wifivel megosztani a többieknek, amikor nem az irodában vagyunk. A gyári kínai fw egy hulladék volt és nem működött olyan stickekkel, amin pin kód volt (a cégs sticken van és nem kapcsolhatom ki), de legalább a pin nélküli stickeken kb azonnal létrejött a net kapcsolat és már szórta is, elég volt 3 dolgot beállítani az apn beállításoknál (apn net, CHAP, *99# tárcsázási szám).

    A BB-vel viszont nem tudom megfelelően beállítani.
    A stick zölden világít, szóval felőle minden rendben, csak csatlakozni nem tud a hálózathoz, illetve a modem beállításoknál hiába törlöm a benne lévő azonosítót és jelszót, azok mindig visszajönnek (eleve nem én írtam bele, mert elvileg nem is kell a sikeres csatlakozáshoz):

    Hogyan kéne vajon beállítanom?

    Itt vannak a képek a beállításokról:

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák