Hirdetés

Aktív témák

  • kaik21

    tag

    VIGYÁZZATOK [LAURA017] 11773047-00216580,Nagy Tamás!!! MOCSKOS CSALÓ VAGY!!!..elutaltam neki 70k-t egy laptopra és azóta nem jelentkezik,beszéltem egy másik PH! taggal és mondta hogy más is(konkrétan két személy)is utalt neki 70k-t...ha van rá mód jelentkezzen a többi sértett aki a fennt emlitett személlyel "üzletelt"!!!!!!!!!!!! Ezt a telefongurun találtam:
    [B]Sziasztok!

    Pár hete rendeltem egy ilyen telót elővételbe, 35e -ért volt itt meghirdetve. Mondanom sem kell hogy nem küldte meg. Az ipse Pécsi telefonszám:06706435822 bankszámlaszám:otp: 11773047-00216580 Név: Nagy Péter(én igy ismerem)!
    Feljelentést tettem ellene.
    Vigyázzatok! Nehogy belefussatok ti is ebbe a hibába!
    Nem csak itt és nem csak ilyen telót hirdet!

    Ha te már megjártad írj a feka@piszkenet.hu címre, lehet hogy egy-két személyes dolgával segíthetünk egymásnak.[/B]
    NEM IGAZ HOGY NEM LEHET BEIRNI EBBE A K...RVA TOPICBA HOGYHA VALAKIT ÁTVERNEK!!!!!SEGÍTSÜNK MÁR EGYMÁSNAK LEGALÁBB EBBEN HOGY NEM HAGYJUK.........................remélem olvasod "kedves" lehúzóbajnok de én nem fogom annyiba hagyni ebben biztos lehetsz,tudomásom szerint közel 200k húztál már be.HÁT VAN BŐR A KÉPEDEN.ÉN MEG MÉG SIETEK A BANKBA NEKED REGGEL FELADNI A PÉNZT??????????? :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :(((
    bocsánat a kicsit indulatos hsz-ér de muszáj volt...

    Feel me, Lick me, Love me....

Aktív témák