Hirdetés

Aktív témák

  • z3r0knight

    csendes tag

    Akkor én is szerenék sajnos csatlakozni a feketepontozók táborához, az illető pedig muratitw [link].

    A tárgy egy "kínai" 7"os tablet, 23.000ért hirdette. Összehoztuk ma a találkozót. Előtte írta, hogy kínából hozta és csak egy tarto, egy USB adapter ill. egy ceruza van hozzá, de a garancia az érvényes még 11 hónapig.

    Személyesen összefutottunk be is kapcsoltam, az akksi fél töltésen, kint meg fújt a szél, mint a fene...jó hideg volt ( fontos momentum ). Csak a tablet lett bekapcsolva.

    Némi alkudozás után odaadtam neki 20.000 Ft-ot és feljöttem. Letettem, védett csatiba be a töltőt és töltőre fel. Egy óra mólva a tablet be se kapcsolt, fel is melegedett, mint a fene.

    Szervízes kollegát felcsörög 10 után ( este!) széthúzza és lám lám, az akksi szétolvadva, zárlat hegyek... azonnal szét is húzta szalagkábeleket, mielőtt el nem olvad az egész.

    Felhívtam az eladót, hogy ilyenkor mi van, mert kb 10 másodpercet volt bekapcsolva. Állítólag használták, egy hónap alatt egyszer(!!) volt feltöltve.

    Nem feltételeztem az eladóról a rossz szándékot, megadta,hogy kinek irjak..na mondom sebességre fel, faxoljunk kinába. Ijesztően gyorsan kaptam egy válaszlevelet, hogy ó persze, kell doboz, összes tartozék ÉS számla.

    Megírtam az eladónak ő azt mondta, hogy megegyeztünk ő nem felelős semmiért, stb. Erre én felhoztam, hogy ugye 11 hónap garancia, amit ugye nekem kellene állnom HA lehetne.

    Utánna a többi már magyarázkodás.

    Felajánlottam, hogy mivel nem feltételezek semmi rosszat ( mert egy barom vagyok ) felezzük el és ennyit én is bukhatok, ha ő le tudja gariztatni...ám legyen. Válasz: nem, mert ő nem veszi át, mert, mert ,mert...

    Így kell bukni 20.000et... és a legszebb, hogy ajándék lett volna.

    ... remélem lesz változás ha nem, akkor adminpallost kérnék...

    Privát ment neki

    [ Módosította: Oczu ]

    De szép is lenne, ha az ATi kártyák natívban kezelnék a CUDA-t...

Aktív témák