Hirdetés

Aktív témák

  • ScrapUnit

    aktív tag

    Sziasztok!

    Nem szokásom fekete pontot osztani, de most úgy érzem hülyének lettem nézve. Úgy is fogalmazhatnék, hogy szórakozik velem az emberem!

    A szitu:

    Volt egy BAD-es Maxtor winyóm. A hirdetésre jelentkezett egy csudimax nevű ph user. Abban egyeztünk meg, hogy elcseréljük a winyót 2 procira (939-es 3200+-os és egy 462-es 2.0 ghz amd Athlon Xp-re ).
    A winyót gondosan becsomagoltam, mivel nálam még működött (a sentinel képen látható is az állapot, ami a hirdetés feladása közben lett készítve). A winyót megkapta, de szerinte nem működik, a BIOS sem ismeri fel. Ezek után megkérdezte, hogy hogyan gondoltam a cserét?! Én ragaszkodtam az első körben megbeszéltekhez. Ugyanis neki tisztában kellett lennie azzal, hogy egy nyilván hibás, haldokló HDD-t cserél.
    Volt bennem annyi gerinc, hogy lemondtam a 462-es prociról és csak a 3200+-ost kértem. Visszatérül a postaköltségem és talán még egszer hasznát veszem a procinak.
    Április 14-én kapta meg a winyót, aznap ezt válaszolta: "megjőt a vinyo teszem ma a procikat holnapra náladlesznek"
    Április 18-án ezt kaptam: "okés holnap kuldőm szerdára megérkezik bocsi hogy nem raktam fel de nem válaszoltál visza"

    Mire kellett volna válaszolnom, ha megegyeztünk, hogy küldi a procit???

    Április 29-én kaptam egy privit: "azt emliteted hogy nem fontos jővőhét csutőrtőkre adot szabit igy csutőrtőkőn felrakom eldőbségivel péntekre oda ér"

    Én nem mondtam azt, hogy nem sürgős! A mai napig nem érkezett meg a proci.

    Nem a HDD értékéről van szó, hanem arról, hogy ebben az emberben nem lehet megbízni! Amint megkapta a winyót, elkezdett hezitálni/visszakozni. Közel 1 hónapja várom a procit, legalább annyi gerinc lenne benne, hogy elküldené a procit, vagy kifizetné a postaköltségemet.

    Menjen neki a nagy fekete, még akkor is ha netán valamikor megérkezik a proci! Ha részletes privát levelezést kér valaki ezzel az üggyel kapcsolatban, privátban jelezze! Vigyázzatok vele, semmiképpen ne küldjön senki neki előre semmit!

    [ Szerkesztve ]

    ::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}

Aktív témák