Hirdetés

Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Azért írok ide, mert úgy láttam a megbizhatósági oldalon, hogy romet0001 még mindig nem kapta meg a megérdemelt feketét! Szóval következzen a jelentés:

    Szervusz! A debreceni adásvételekkel te foglalkozol, vagy foglalkozhat vele bármelyik hardverapród? Csak azért kérdezem, mert egy idegbetegbe botlottam és elég nagy gáz van.

    Elmondom a teljes története:
    VGA javitásokba kezdtem, úgy, hogy hibás kártyákat veszek meg másoktól. romet001 hirdetésére is így bukkantam rá itt.
    Nagy nehezen engedett az árból, aztán megbeszéltük a találkozót. Már akkor furcsálltam, hogy olyan késői időpontot mondott. Este 10:10-re beszélt meg velem telefonon egy találkozót. Találkoztunk, és megkérdezte, hogy mire kell a kártya? Elmondtam neki részletesen, hogy javításokkal foglalkozom, hogy lássa nem kismiska vagyok mondtam neki hogy már 120ért vettem hozzá az eddigi felszereléseimet, nah ekkor megeredt a nyelve, szépen elkezdte mondogatni, hogy igen ő is hallott már a javitásokról meg hogy van egy sütős módszer is.... Nah ekkor kezdtem el gyanakodni... Megkérdeztem tőle ott személyesen, hogy volt-e sütőben a kártya, illetve valaki próbálta-e már javítani. Sűrű tagadások közepette rázta a fejét. Azt mondta, hogy otthon ment aztán elkezdett egyszercsak csikozni. De javitva nem volt. Elköszöntem, hazamentem (ott lakok a találkozóhelyhez kb 2 percre), villanyt kapcsoltam és egyből láttam rajta a nyomokat: kerámiakondik dőltek ki, ahogy kivették a kártyát a sütőből, egy matricát átragasztottak, egy másik elszineződött. Hozzá sem nyultam a kártyához, óvatosan letettem az asztalra és már hívtam is a csalót Hebegett habogott, azt mondta, hogy rendben van, visszaveszi a kártyát, majd ph-n megbeszéljük mikor. Azonnal irtam neki ph-ra is hogy ha bejelentkezik legyen eszében "Várom a visszajelzésedet, hogy mikor tudjuk visszacserélni a kártyát." És csak nem jelentkezett. Utána szóltam neki, hogy negatívval fogom értékelni, arra pedig fenyegetéssel válaszolt. Ezek után tegnap már leszedtem a hűtőt, hogy megnézzem ott mit gányoltak alatta: az egyik memóriát próbálták levenni... de sikertelenül.

    Sum: Mindent összevetve úgy érzem jogosan jelenthetem ki azt, hogy engem átvertek, hisz én egy olyan javíthatóan hibás VGA-t vettem, amiről kiderült hogy már volt szakavatatlan kezekben és teljes mértékben szét van gányolva. Ez azért felháborító, mert romet0001 ezek után már azt is tagadja, hogy eredetileg az övé volt a kártya és azzal védi magát, hogy ő is csak kapta.... Igy lehet üzletelni? kapok valamit és másként árulom? ilyen alapon eladónak hirdet egy működő komplett számitógép konfigurációt, amiből később kiderül, hogy hiányzik egy vinyó vagy rossz a vga, akkor azt is elintézi annyival, hogy azt is csak kapta? Szerintem ez nem így megy. És engem nem a szaros kis 1500 forint zavar, hanem az a tudat, hogy becsaptak és be fog csapni más embereket is komolyabb árucikkekkel. És mindezek ellenére még van bőr a képén, hogy megkeressen egy másik moderátort, N-vidi-A ezért mindenképp jár romet0001-nek a fekete pont. És még egyszer hangsúlyoznám, itt nem csak arról van már szó, hogy engem átvágott egy hibás VGA-val, mert tudtam, hogy hibás, hanem arról, hogy ez egy szélhámos ember és még mer ő fenyegetőzni azzal, akit átvert. Ezek után pedig biztos vagyok, hogy csak további szélhámosságra, hazudozásra számíthatunk ettől a ... nemmondomki mitől, tehát következzenek a bizonyítékok is, a képek: [link]

    Az üzenet megy két hardverapródnak és a kivel érdemes üzletelni topikba egyaránt. remélem megkapja romet001 a fekete pontot.

    [ Módosította: Viktor77 ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Aktív témák