Hirdetés

Aktív témák

  • Jmio

    csendes tag

    válasz djtoomi #3044 üzenetére

    1."A hirdetésben is le volt írva hogy OEM, semmi nincsen hozzá."
    Akkor miért mondtad azt, hogy van hozzá, hogy mindene megvan csak a doboza nem ,mert LITE!?!?!?!?!?!? Csak te elfelejtetted hozzá tenni..(ezt a telefonba mondtad rögtön az átvétel után) "Uh basszus tényleg elfelejtettem" Nem dereng valami?!?
    2." Utána láttam hogy 60 levél, napi 2 mikor adod fel, gondoltam jólvan, utolsó nap szilveszter előtt feladom, nem adtam fel, mert már 666-szor hívtál, türelmetlenkedtél.
    Mi az, hogy hivogattalak?! kb 2x hivtalak miután átvettem a karit azért, hogy közöljem mégse úgy történt minden ahogy te állítottad! Irogatásról meg annyit, hogy nem tudom miért irogattam neked..Jaa igen mert volt rá okom. "napi 2" Majdnem igy van, kár hogy az utolsó levelek között majdnem egy hónap van...
    És ami a legjobban felbasz: "Úgymond nem "szolgáltál rá" Milyen elbaszott egy szöveg ez?!!?!? Amit megigértél azt illene elküldened nem?! Mert nem hiszem el, hogy röpke 2 honap alatt egyszer sem értél rá....
    3. A pk-ről meg annyit, hogy te azt mondtad 1k és ebbe minden benne van. És amikor mondtam neked hogy mi ez a +3k akkor te miért mondtad olyan meglepődötten, hogy "UHHH, ezt majd valahogy rendezzük!"
    4. És Te írtad pm-be, hogy feladod a kiegészítőket meg mellé teszed a pénzt.
    De Én erre "Úgymond nem "szolgáltam rá"
    Nem kicsit szánalmas az amit művelsz!

Aktív témák