Hirdetés

Aktív témák

  • Stylewars_kp

    senior tag

    válasz coulthard #1448 üzenetére

    Helló!
    Két processzorom volt feleslegesen és úgyvoltam vele h megválok tőlük... mindkettő tökéletes állapotban volt,törés,égés nemvolt rajta, két gépbe is kipróbáltam tökéletesen üzemeltek.
    Meghírdettem őket rövid időn belül jelentkezett is rá pár ember, de árakat nemmondtak énmeg nemtudtam az árfolyamokat nemmondtamrá árat csak egy körülbelüli értéket.
    coulthardal beszéltünk msn en a dologról, én mondtam egy árat de ő szerinte annyit nemér csak 3500 at a kettő...(6000ft volt a hírdetési ár) hát nemismertem az árfolyamokat ezért belementem.feladtam a procikat.
    Rá pár napra ír h megérkezett éshogy rosszak a procik küldjük vissza a dolgokat... milyen dolgokat?? pénztse kaptam ittvan a probléma.
    Feladtam két tökéletes állapotú processzoromat és őmeg aztakarta h adjam vissza azta pénzt amit megse kaptam őmeg visszaadja a processzoraimat amit ő leégetett vagy nemtudom mit csinált vele.
    És erre őmeg felírt a "fekete listára" amit teljes mértékben kitolásnak tartok...
    Ráadásul odalett két jó processzorom ésmég 3500 ft-t követelnek rajtam.
    Nehogy azthidjétekmár ,hogy azon a 3500ft-n fogok meggazdagodni vannekem elég pénzem... de 3500ft-t nemfogok kifizetni azért mertő elrontott két jó processzoromat...
    És kérném ,hogy minél előbb töröljenek le a "fekete listáról". Elhihetitek ha hazudnék nemharcolnék a becsületemért!!!!

Aktív témák