Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Petyal

    tag

    Sziasztok!
    Életem első Amazon-os rendelése előtt állok, de elakadtam: Google Pixel 7, itthon nem kapható hivatalosan, szürke importost pedig a garancia miatt nem szeretnék. Amazont ajánlották, de figyeljek, hogy a szállító és az eladó is Amazon legyen. Namost ilyen nincsen. :W Ha beütöm az Amazon.de-n, hogy Pixel 7-et keresek, akkor kidob mindenfélét, de egyiknél sem Amazon az eladó, amennyiben Magyarba akarom kiszállíttatni. Ha Németo-ba menne, akkor már egyből barátibb az ár, nincs szállítási díj és a tetejében még az eladó is Amazon UK. Ezhogyvanez srácok?
    Van lehetőségem arra is, hogy németbe szállíttassam, a rokonok meg elhoznák, az asszony főz nekik jóféle húslevest cserébe, kapnak mellé házipálinkát és mindenki boldog. :C De ez pl garancia szempontból jó nekem egyáltalán? Meg úgy egyáltalán... :F Hogy lenne pl számla ebben az esetben? Annak a neve/címe van rajta, aki kapja a pálinkát, vagy aki adja? ...és ha szükség van a gari érvényesítésére, akkor megint be kell rántanom a rokont (?), újabb húsleves :Y , újabb pálinka :Y stb...az már azért nem mindegy...

    Légyszi segítsetek ki, hogyan csináljam hogy jó legyen. Készüléket venni nem nehéz, azt szeretném, ha a szolgáltatás a gar.idő végéig tartana, nem pedig csak a pénzügyi tranzakció végéig.

Új hozzászólás Aktív témák