Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bile Demon

    őstag

    válasz FoxiestFox #90179 üzenetére

    Nekem a zsírúj 420MB-s, amit 1994 július elején vettem, szeptemberre csak kattogott induláskor. Amit cserébe adtak azon meg volt pár bad sector. Talán gariba visszavitt lehetett.
    A harmadik lett az igazi.

    Azt 1995 nyarán cseréltem le, mert visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam rá. Évfolyamtársam oszt. társa Mad Dogozni akart, de nem ment a gépe, mert idegesen szétvert rajta valamit, talán pont a HDD nem élte túl az agressziót. Épp pünkösd volt vagy vasárnap, nem volt bolt és azonnal kellett neki valami és akkor haverom rám gondolt, hogy nem okoz gondot nekem a macera. Macea, mert ott volt a pénzköteg, meg a fater szolgálati pisztolya a kölöknél. :DDD Valahogy hozzáfért a széfhez.

    Akkor lett helyette a fekete WDAC 2540-es. Az már LBA meg EIDE volt.

    A 420-ason kívül még egy 1GB-os WD is meghalt. Ismerősnek vettem újonnan, beszereltem. Aztán kb. 1 évesen, amikor vettek új gépet akkor adatokat migráltam róla és nekem adták.
    Elhoztam beszereltem, ráköltöztem F6-al. Aztán nem indult a gépem, talán VGA kártya kontakt, vagy Slot 1 proci, volt pár ki / be kapcsolás a hibakeresés közben és megadta magát a HDD.
    Azóta is hibakeresésékor le szoktam húzni a tápot. SSD-ről is, hogy ne gyűljön feleslegesen a sok "Unexpected Power Loss Count".

    Bruhe

Új hozzászólás Aktív témák