Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz Pikari #90682 üzenetére

    Azt azert te se gondolod komolyan, hogy a keleteuropai piaci allapotok hataroztak meg a ceg eladasat, az igazsag vhol a ketto kozott van, a nyugati piaci allapotokkal tulsulyban. Foleg olyanokra alapozva, akiket nem is kulonosebben mozgat, hogy mit hasznaltak.

    En csak a sajat kornyezetemet tudom (geek baratok, osztalytarsak, szaktarsak), senki sem volt nalunk krozus (egyszeru szulokkel), en magam meg a 90es evek masodik feleben diakmunkabol meg osztondijbol fejlesztettem a gepeket, ahogy en emlekszem 93ban meg mindenki 386ot vett tobbnyire, 94ben 486ot, 95/96 kornyeken dx4 ment, 96/97 mar socket7, 97/98 mmx, 98/99 celeron, persze sok volt az atlapolas.

    Nyugaton ennel jellemzoen elobbre jartak, de a milleniumhoz kozeledve elegge csokkentek a kulonbsegek, netezos korszakkal meg kepbe kerult az ember. Errol nekem fogalmam nem volt, csak retrozassal neztem a korabeli pcmagokat, addig magyar ujsagokra alapoztam a tudast, ami nettel es az eppen indulo hwoldalakkal megoldodott (96 vege).

    Egy emlekem van csak errol, amikor 94 nyaran meglatogattuk a sved rokonokat, es beszereztem egy korabeli arlistat, azon mar a pentiumos konfigok mentek (emlekeim szerint p90ig), a 486 vhol a kinalat also feleben volt, en meg csak abrandoztam egy “igazi” 486rol (dlcm volt).

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák