Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Z10N

    veterán

    válasz kwzatz #3867 üzenetére

    Mar par napja kint van ez az ar. Ketlem, hogy nem kaptak ez ido alatt tomeges megrendelest. Itt a ph-n mar joparszor lattam. Utana meg mar nehezen lehet mentegetozni es a hirnevuk romlik, ha nem ennyibe adjak. A masik oldala pedig, hogy ha ennyiert megrendelted akkor ennyiert kell adnaiuk. Az iponon is volt mar aki nagyon jo aron vasarolt adatbazis hiba miatt, hiaba az aprobetus.

    Amugy ennyin kellett volna nyitnia. Korrekt ar erte.

    "Ha a 470 4GB 70k-ért vicc kategória idiótáknak, ami még így is a legjobb ár/érték arányú kártya most nálunk, akkor az a szomorú helyzet állt elő, hogy aki ma bármilyen kártyát vesz, az idióta."

    Ezt szepen elirtad, ez a valosag. Kulfoldrol kell vasarolni. Az europaiak rohognek a gyenge Forintunkon es ezen a magyar kereskedok meg nyerezkedni is akarnak. Ocsmany dolog. Talan az angolokon most kicsit jobban nevetnek, mivel a GBP beesett 350-re 410-rol!!! Erdemes most onnan vasarolni, par embert mar eszhez teritettem. En mar nem is veszek mashonnan csak az angoloktol es a hollandoktol. Korrekt termek korrekt aron, akar uj akar regi. Ha nagyon fontos a garancia akkor meg mindig ott vannak az osztrakok.

    "De ezzel akkor már leidiótáztál mindenki mást is, aki az elmúlt néhány hónapban vett kártyát, és akkor már azokat is, akik prohardveren bármilyen kártyát ajánlottak, mivel azoknak még rosszabb ár/érték aránya volt/van."

    Igy van, helyesen fogalmaztal. Kiveve, hogy vannak akik 7790-t 16k-ert, 7870-t 25k-ert, 7950/7970 30-35k-ert es 290/290X 50-55k-ert adnak, mert nekik van realitas erzekuk. A fury ligaba es az nv-nel nem tudok beleszolni, mivel nem kovettem.

    "Szerintem 70k-ért egy custom Sapphire/MSI 4GB-os 470 most kifejezetten jó vételnek számít(ana), kár hogy egy 10-essel többért vesztegetik."

    Szerintem meg nem, a birkaknak lehet jo vetel. A beharangozott 50k-tol messze van. 20-20k-val akarnak lehuzni, ezt csak az eszi meg aki nem ert hozza. Es akkor meg a hasznalt 65k-s 970-rol amirol mindenki beszel meg nem is tettunk emlitest.

    # sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

Új hozzászólás Aktív témák