Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    válasz Aprósólyom #46043 üzenetére

    a screenshot pillanatában valóban borderless módban futott a játék, de csupán azért, mert épp említették ezt is valahol reddit-en vagy mittudoménhol és megpróbáltam.... (egyébként semmit sem futtatok ebben a módban :D )

    közben kínomban az Ubi support-ra is ráírtam, most először egy "próbálta már újraindítani?" kategóriás választ kaptam, természetesen az összes általuk javasolt lépést végig csináltam most vagy már korábban....de sajnos továbbra sincs javulás.

    gyakorlatilag ott tartok, hogy mi van, ha lepucolom a gépet és újratelepítem az egész windowst....aztán 1 hét múlva megint felmegy valami frissítés, ami elbarmol mindent?
    vagy azt meg lehet oldani, hogy mit tudom én...max 2021. augusztus-szeptemberi frissítésig bezárólag települjenek fel a gépre? (mert ugye akkor még nem volt semmi gond, nagyjából akkori pontra állítottam vissza korábban a gépet)

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák