Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kretenallat

    senior tag

    válasz giornalista #6015 üzenetére

    Rufusz: csak mert kedveltem azt a boltot míg BPn laktam... Volt veluk egy garanciális ügyintézésem DE alacsony értékű, 8000Ft, memória modul. Megvettem, aztán nem jutottam haza, vágül két héttel késűbb került gépbe, fagyott a gép. Visszavitte mamagammal, kipróbáltam a saját gépben, fagyott. Visszavittem, kicserélték.

    Másik eset, nem volt tapasztalatom DP HDMI átalakítással, aktív kellett volna, de ekkor még nem tudtam. Mivel a kollégájuk is azt mondta a kábelre, hogy az jó lesz HDMI sourceról DP s monitorba, így elvittem. Próba, kiderült, hogy nem jó, kicserélhettem egy hdmi dvi átalakítóra, a különbséget pedig visszakaptam.

    Amúgy némi hezitálás után az nvidia fanboyok viselkedését látva úgy döntöttem, hogy nem kockáztatom meg, hogy hasonlóvá váljak :D Ilyen ok sem volt még nálam. Jelen pillanatban Írországban lakok, így az otthoni boltok nem játszanak. Van esetleg az overclockersen kívül bolt, amit bárki tudna ajánlani? (Még hónapokig nem megyek haza és igpvel nem mókás az élet.)

    Játszogatok Witcher 3-mal, Doom-ot is kipróbálnám, BF1 stb. DE jelen pillanatban leginkább csak CSGO, paragon meg dota2 megy. A monitorom 1440-es, de nem ragaszkodom a natív felbontáshoz, kompetitív játékokat simán eljátszok 1280x720ban is.

    Szerintem nekem egyelőre elég a 470 is, a 480as ár/értéke rosszabbnak tűnik nekem. 4GB verzió elég erre vagy 8GB? (És lehet, hogy jövőre veszek majd Vegát, ha kijön.) Tulajdonképpen bármi szóba jöhet, adjatok tanácsot. (Kivéve a reddevil480, nincs sok hely :D) Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    :: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::

Új hozzászólás Aktív témák