Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz Devid_81 #33524 üzenetére

    orulj neki, hogy csak annyi, Devid_81. 07-es 1.6B Avensisra itt 514EUR az eves, ha kicsengetnem egybe...a kocsit meg most irta le a biztosito 1800-ert..

    Ck: ha UK mortgage is hasonlo felallasu, mint az irorszagi (ill. forditva) akkor a principal in approval csak az elso lepes, nagyon fontos, de csak az elso.

    Nalunk a PIA megszerzese, majd kinezett ingatlan lejelentese utan a bank (BOI) kuldot surveyort az ingatlanhoz, hogy er-e annyit, mint amennyit fel akarunk venni ra. Aztan, bar jogszabaly nem irja elo, de kb minden ir bank keri, a mortgage protection policy-t kellett beszerezni. Kozbe perszer kiscsillio inteznivalo a zugyvednek, sajat surveyor, property tax kifizetese, management fee atvallalasa, anyhamharagja.

    A MP policy-n majdnem elhasaltunk mi is. En bevallottam, hogy 2-es tipusu cukorbeteg vagyok. Mintha pestises akarna bemenni az ujszulott osztalyra, novert kuldtek hazhoz vervetelre, suly, stb csekkolasra. De amint a biztosito confirmed a policy-t az ugyved 24h-n belul megkapta a lovet es utalta az eladonak. Hetfon kora delutan lett meg a policy, szerda reggel az elado ugyvedjenel volt a love, csutortokon delben megkaptuk a kulcsot. Szoval jo sok buko van, nagyon kell figyelni.

    Ja, es az insurer mondta, hogy covid miatt a nyar elejeig nem is kapott senki cukorbeteg Mortgage portection policy-t... :W

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák