Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tufa_

    aktív tag

    válasz zone #33588 üzenetére

    Csak a premium kartyaknal ahol van eves dij, de ne keverd a 0% interestet a havidijjal mert nem ugyanaz.
    Akarmelyik hitelkartya amelyiknel nincs eves kartya dij (Pl AMEX Platinum), lenyegtelen hogy 0% vagy 90%, nem jar semmi koltseggel ha honap vegen visszafizeted.
    Amelyiknel van eves dij, erdemes azt is megnezni hogy mit ad cserebe.. Ugyanugy interest free ha visszafizeted a statement periodban (vagy felalitasz direkt debitet teljes balanszra minden honapban)
    A British Airways AMEX Premium plus pl folyamatosan teli van aktiv kedvezmenyekkel (5-20% vissza, pl Bose 15% cashback, Marriott hotel spend £400, get back £100), es ha most referrallal csatlakozol, kapsz valami 45,000 avios pontot is. 45000 pont akcios idoszakban egy premium economy retur repulojegy LHR-NYC kozott.

    Ahol nem fogadjak el AMEXet, intezz egy visa/mastercard hitelkartyat es hasznald azt.

    Egy masik - jelenleg mukodo- trukk, Curve-ben hozza tudsz adni hitelkartyat es Curve ezeket debit kartyanak "alcazza". Igy pl AMEX hitelkartyat vissza tudsz fizetni egy masik hitelkartyaval, igy dupla pontokat gyujtesz. Plusz egy honappal eltudod csusztatni a vissza fizetest ha szukseges a ket kulonbozo billing period miatt.
    A masodik kartyam ez a virgin reward plus, es csak AMEX visszafizetesbol meg par aprosag ahol nem fogadtak el, kb 1 ev alatt osszejott annyi pont hogy csak pontokbol vettuk 3unknak a business class repulojegyet Indiaba.. A £160os dij a companion voucherert pedig apropenz, foleg ha magasabb kategoriaban repulnel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák