Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz lumpy92 #33871 üzenetére

    Az előző postom nagyrészt neked is címezhettem volna.

    Egyrészt benne van a szabályzásban, hogy minimum 48 órán át kell tudni szolgáltatni, vagy bezárják és viszik a haverok. Tehát elromolhat a töltőfej, de X ideig akkor is tudnia kell adni benzint 480ft-ért. Szerintem senki sem fogja megkockáztatni a milliós birságokat, meg azt, hogy vigyék az egész eszközparkját...

    A másik, hogy MO-n jobbadára hálózatok kútjait látom, (Shell, OMV, MOL, Auchan stb) amik nem hiszem, hogy ennyitől nagyon berogynának. Bezzeg senki sem morzsolt értük egy könnycseppet sem, amikor kedvükre tömködték a zsebüket évtizedekig, de jujj most 3 hónap, és mi lesz velük? SEMMI. Tudtommal egyik sem zárt be. Kisebb lesz a profit, netalán átmentileg veszteség lesz, de szerintem egyik sem fog becsődölni, vagy tömegesen kutat zárni.

    Lehet Brüsszelnek nem fog tetszeni a benzinárba nyúlás, de jó ideje MO-n akár nőtt, akár csökkent az olajvilágpiaci ára a benzin ár szinte mindig csak emelkedett (minimálisan persze ereszkedett is, de elmondhatjuk, hogy sok éve növekvő tendenciát mutat), mert ha más nincs akkor épp a ft gyengül.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák