Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sisi22

    tag

    válasz BÁ Nutrition #34416 üzenetére

    OK, szoval valoban a szelektiv olvasas a legnagyobb problema itt, nem olvassatok el, mi van leirva, hanem kitalaljatok, hogy mit akartok olvasni. :R

    Ahogy irtam, indiai eset volt, mivel az ndtv-n lattam, linket nem tudok adni, nem kerestem ra weben, de hetekig ment az ugy, ha jol emlekszem, a lenyege az volt, hogy tobbgyerekes szegeny szulok gyerekekent tehetsege reven osztondijjal jutott az egyetemre, de az csak belepo volt, es komoly hitelt kellett felvenni hozza, de mivel nem tudott levizsgazni, a hitelt vissza kellett volna fizetnie. Egy bucsulevelet hagyott, hogy a halalaval tudja mentesiteni a csaladot a hitel visszafizetes kovetkezmenyeitol es igy lehetoseget ad a fiatalabb testvereinek, hogy hitelt kaphassanak, hogy majd egyetemre mehessenek.
    Ennek kapcsan nagy kampany indult el es sok laptopot adtak a szegenyeknek.
    Ha jol tudom, a BBC is szervezett hasonlo kampanyt iskolak jelzesei alapjan es akkor derult ki, hogy bizony itt is szukseg van ra, kesobb a vizsgaknal voltak nagy felismeresek, hogy kozeli gyerekek egyetlen gyerek pc-jet hasznaltak vizsgazasra es meg az se volt biztos, hogy valoban az vizsgazott, akinek kellett volna.
    A vegeredmeny is ismert, amikor kiderult, hogy bajok vannak a vizsgaeredmenyekkel, a miniszterelnok egyszeruen elrendelte, hogy jo jegyeket kell adniuk a tanaroknak, hogy ne akadalyozzak a gyerekek jovojet.

    Vagy ezekkel is ujat mondtam?

    Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.

Új hozzászólás Aktív témák