Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sisi22

    tag

    válasz emvy #34625 üzenetére

    Akkor nalad a labda, meselj.

    Amiket nekem mondott a srac:
    Adott korhazon belul sincs egyseges adatnyilvantartas, igy idoszakonkent ki kell nyomtatniuk (!) a paciensek adatait es osszepipalni mas reszlegek nyilvantartasaival, majd a datum szerinti utolso adatra modositani az osszeset, ha tobb van.

    Sok esetben kulonbozo egysegek tovabbra is csak leveleznek egymassal, igy kulon adminisztrator van csak arra, hogy a napi leveleket beszkennelje es az illetekesnek tovabbitsa.

    Adategyeztetes erkezeskor tortenik, ha a korabbi adatra az illeto rabolint, ugy marad, kulonben rogton modositania kell a recepciosnak, mielott az illeto erkezeset jelenti az adott orvosnak/novernek.

    Hallottam egyeb remtorteneteket is, azok alapjan olyan dolgokkal kuszkodnek itt, amit mi mar legkesobb a y2k problema soran megoldottunk (en elveztem, hogy sokat beszelhettem a nagy multik hazai kepviseloivel, volt olyan gyules, hogy szinte mind ott volt, le kellett volna fotozni az utokornak, pedig nem IT-s voltam, csak adott uzleti folyamatokban erdekelt, de ez akkor igy volt a leghatekonyabb)

    Hat, nekem itt es most nagyon hianyzik mar egy ceg, ahol az a fontos, hogy mit tud valaki megoldani, es nem az, hogy milyen papirjai es szemelyes kapcsolatai vannak.

    Most egy kicsit magam alatt vagyok, meg konyvelo cegekhez is elmentem, kiderult, a legfobb munkajuk az ugyfelek "numeracy skills"-e miatt van, adozasnal pedig figyelni, hogy a "cash in hands" tevekenyseg ne legyen feltuno az adohatosag szamara.Tizeneve nem ittam, de most nagyon kivanok egy legalabb 75fokos hazipalinkat.

    Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.

Új hozzászólás Aktív témák