Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Apollyon #38002 üzenetére

    Ezernyi élethelyzet van, tény, a "matek" még mindíg UK-t adja ki - én konkrétan heti 20órában megkeresem azt, amennyiért "otthon" heti 40et kéne gürizni. A kérdés viszont az is, hogy ez az x összeg mire-mennyire hasznosítható: ha más nem is, Mo.-nak van egy rakás szárazföldi szomszédja mindenféle adottsággal. Ha drágállod a Pesti fogorvost (ami ugye a Londo Glasgow-i ár negyedéért dolgozik), még mindíg átugorhatsz Szabadkára kocsival.
    A matek totális újrarajzolásának igérkezik az összedőlő NHS: ez eddig azért kicsit, de verte a magyar rendszert. Ahogy halad viszont a két ország magáneü rendszereit kell összehasonlítani hamarosan.
    A felvetésem nem is annyira a jelen (most azért még sokminden mutat UK irányba, úgy is, hogy a túrórudinál fajsúlyosabb tételeket sem lehet itt megkapni, pl egy mezei 2000m2-es építési telket), hanem az, hogy hogyan fog ez a jövőben alakulni. Mo.-on a mostani szitu simán lehet egy agyrém intermezzo, és idővel visszaáll az EU-konform vonalra. Egyáltalán nem véletlen, hogy nyugatiak ezrével veszik azokat a bizonyos 2000m2-es telkeket + sutyi "Eurós" termőföldvásárlókat is láttam már hirdetni, pedig azt még törvény is tiltja. Szépen árazzák ezek a visszatérést a civilizációba = a magyar ingatlan lehet még Szabolcsban is el fogja érni a nyugatabbi, pl keletnémet, Burgenlandi szintet (ahogy a román, szlovák is).

    #38004: az "elvekkel" rendelkező managerektől mentse meg az embert az ég... Látod, pont ezért tartok ki egy sz.rul fizetett álláska mellett: bár sz.rakodnak a műszakhosszakkal, eddig 100% totálisan rugalmasan álltak minden kérésemhez, egy kivétellel: több óraszámot képtelen vagyok kicsikarni belőlük. De kevesebb/átrendezés simán megy, azaz ha kell 0probléma a 2gyerek+hektikus beosztásban dolgozó oldalborda mellett állandóan feje tetejére álló családi ügyeket rendezni. Normál munkahelyről én már egy éve magam léptem vna ki, vagy 5x-ös túlhiányzás miatt kirúgtak volna.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák