Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alvin_ti4200

    félisten

    Holnap ebéd után átugrom Watfordba egyik ismerősömmel csavarogni (mindig ő jött eddig Londonba), soha nem voltam még ott, szóval kíváncsi leszek, milyen a város, illetve a környék (van egy jó nagy parkjuk meg kanális is akad). Eustonról 25 perc alatt ott van a vonat és nem is drága, az új építésű 1-bed lakások pedig 1300-1700 font között kelletik magukat, ami nagyjából 600 fonttal van a hasonló paraméterekkel rendelkező londoniak alatt (per pillanat).

    Elég sokkoló, mennyivel olcsóbban lehet például új építésű lakást venni Watfordban, mint Londonban, annak ellenére, hogy nagyon közel van a városhatárhoz (nem tudom, hogy a crime rate meg ilyesmik hogy alakulnak). Ha akarnám, például megvehetném például ezt (3. emelet) vagy 20% deposittal, csak hát ha 2-3 év múlva elköltöznék a UK-ból, akkor erősen bukós projekt lenne (ugyebár az első pár évben szinte semmit nem törleszt az ember a tőkéből, mind csupán kamat), nem néztem utána, hány év után adja ki a matek, gondolom, legalább 5.

    Ami London City Island-et és Goodluck Hope-ot illeti, egyre több lakás kerül fel Rightmove-ra és nem nagyon tűnnek el onnan, szóval valószínűleg a ~2200 fontos bérleti díjat már nem annyira hajlandók kifizetni az emberek egy Zone 2-3 határán lévő 1-bedért (nekem október elején jár le a negyedik évem itt, az 1820 fontos lakbért művészet lesz 2000 font alá lealkudni júliusban, amit a súlyos nettó 100 font/hó fizu emelésem értelemszerűen nem fog tudni kompenzálni).

Új hozzászólás Aktív témák