Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Winner_hun

    félisten

    válasz zonusz #29798 üzenetére

    Attól függ milyen az anyag. Colos az vetemedhet, 2 colos nem annyira fog. Én 2 db-ból raknám össze. A lamello ide felesleges. Nem tudom mekkora szorítóid vannak de egyszerre több 15-öst is meg lehet ragasztani. Ha a ragasztózás után egymásra pakoltad a darabokat akkor a két végére (hossztól és anyagtól függően lehet középre is) 1-1 fa, azokat szorítóval megfogod, így oldalra nem fog elcsúszni egyik anyag sem. Végig rakod a szorítókat, majd ezeket a tartókat leveszed és vársz amíg a ragasztó megköt.
    A megtámasztó darabokat akár a szorítás végéig is rajta hagyhatod. De! Ha gyalult, közel kész méretet ragasztasz összeg akkor vagy rakj papírt a megtámasztó fák alá vagy vedd le időben azokat, különben szétszedésnél nagy valószínűséggel ki fog szakadni a táblásított anyagból egy darab.
    Amennyiben vastagságban változóak az anyagok akkor ezeket a megtámasztó fákat ne húzd meg túlságosan mert előfordulhat hogy két vastagabb között van egy keskenyebb amiket nem fogsz tudni összehúzni (ez leginkább akkor számít ha a megtámasztó anyagok rajta maradnak a táblásított anyagon a szorítási idő végéig).

    ► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Új hozzászólás Aktív témák