Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bim

    veterán

    válasz runner 125 #42485 üzenetére

    Igazából hosszában is kellene zsinórozniuk és a falnál szerintem nem egyenes.
    A mérgezés kötelező és bizonylatot csatolni kell az E építési naplóba. :U
    Sík cserép macerás nagyon ott oda kell figyelni mert bepikkelyesedik ha nem jó a sík. Régi szerkezetnél is alkalmazható a pallózás hiszen 5x5-ös ellenléc van építve. Halkan jegyzem meg hogy még süllyesztett vápa is készíthető ami a legjobb egyben a legmacerásabb. A sík cserépsorok csak ennél a vápakiképzésnél érkeznek ilyen nyíl egyenesen bele.
    Az oldalára csavarkötéssel rögzítünk. 8x160 szerkezetépítő csavarral.
    Adott egy munka amihez kimegy az ács megnézni. Jelen esetben a tiéd. Ad egy árajánlatot amiben benne van az anyagköltség és a munkadíj. Ez legyen 1 misi. Te eldöntöd ennyit szántál e rá vagy van e ennyid rá. Ha jó akkor elfogadod de nem feltétlenül tudod hogy milyen megoldással fog elkészülni a tetőjavításod. Nyilván az egy költségesebb megoldás de lehet hogy még pont belefér a te megálmodott keretedbe. Lehet hogy hívsz mást aki olcsóbban megoldja és akkor esetleg megkérdezed miért drágább a másik ajánlat és akkor az levezeti neked hogy miért ennyi.

    Én a tulajdonosok érdekeit védem mert adott esetben alig olcsóbban kapnak egy gyenge minőséget. Volt olyan 1,5 misis munka amit 1 kiló miatt buktunk és pár hónap múlva sírva hívott a nő hogy ömlik be az ablak felett az eső. És ilyenkor mit mondok? :F
    Folyamatosan harcban állunk a kóklerekkel. Nem fényezni akarom magunkat hanem szeretném ha mindenki így dolgozna mint mi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák