Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    válasz Z0mbi #53025 üzenetére

    DeWalt 7491-re rá tudsz tenni dado szettet, gyárilag. És EU-ban is kapható (a gép).
    Hobbista fórumon Stolaz fórumtárs használta. Esetleg írj rá mennyire volt elégedett vele (gép, dado). Amennyire tudom: az volt.

    https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=142321585&t=9104263

    Nekem GTS 10 XC van, a párhuzamvezető egyáltalán nem lötyög. Meg is lepődnék, olyan stabilan rögzül. A szögvezető igen, de nem találsz olyat amin az ne lötyögne ....

    Amúgy meg az van amit Pali írt.

    Sajnos "irreális" elvárásokat támasztasz (nem az elvárásod irreális, hanem az árszint -> elvárás) az under 250k HUF kategóriával. Kicsit mindegyikkel kell(het) foglalkozni. Nekem a GTS10-zel szerencsém volt, nem kellett sem a laphoz (motorhoz -> lap és asztal derékszöge, núttral való párhuzamossága) sem a párhuzamvezetőhöz nyúlnom. Mondjuk az enyém Made in Taiwan - lehet ott lelkiismeretesebb a MEO.

    A szögvezető meg mondom, mindegyiken lötyög,. Egyszer láttam egy 5000 dolláros SawStop review-t. Abban is. Venni kell "spéci" szögvezetőt. Itt linkeltem pár napja mire gondolok.

    Aztán van olyan elvárás is hogy .... volt olyan, aki rátett asztalra fémvonalzót, és kb mikroszkóppal látható fénycsík átjött a közepén, ésdemiért. Hátjó ... ha a NASA-nak csinál alkatrészt az ember, akkor értem. Egyébként: nem. Hogy miféle értelmezhető pontatlanságot okoz egy akkora "hupli" - azt nem tudom ...

    Ja, GTS 10-et is meg lehet patkolni hogy dado szettet fogadjon, Rá lehet applikálni az amcsi tesójának a tengelyét. Mikor elolvastam a róla szóló cikket, nem lett ilyen vágyam ... inkább (felső)maróval nútolok.

    Szerk: megvan a link is. Szerintem neked sem lesz ilyen vágyad ....

    Amúgy meg az van kb amit kavalkád írt. Effektíve nem a dado van tiltva, hanem hogy 10mp-en (?) belül meg kell tudni állni a fűrészlapnak. Egyszer megtaláltam ezt az EU-s szabványt valahol. A nehéz dado szett meg valszeg nem annyira akar megállni ennyi idő alatt. Viszont érdekes, hogy legálisan kapható az elején említett DW 7491 -> amire meg gyárilag rátehető, és sima EU-s 240V-os kiszerelésben kapható, nem Amcsiból becsempészett verzió.

    [ Szerkesztve ]

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák