Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Masooo

    aktív tag

    válasz pali923 #55625 üzenetére

    Azt hiszem ez a folyamathoz szocializálódás kérdésköre.
    Amikor csináltam egy sima polcos szekrényt, első munkaként és az elég vacak is lett, még nem támogatta a dolgot. Azon sok dolgot megtanultam és ez után jött egy álló szekrényszerű valami ami bortartó jelleggel tudott tárolni ásványvizes palackokat alul pedig két nagy polc egy a woknak (vas), és 1 a világ legdrágább krumplisütőjének (legalábbis nálam másra alkalmatlan volt ezért is lett ez a neve). Akkor már érdeksnek találta, de azért még nem nézte jó szemmel mikor rákattantam a Milwaukee dolgokra.
    A kövi egy japán alapstílussal megáldott de EU aggyal kivitelezett FR ágy volt, ez vegyes építés mert részben szerkezet, de már művészi gonddal készült, olyan éjjeliszekrényekkel melyek részei az ágynak de mégis úgy néznek ki mintha lebegnének. Kapott pet palack tárolót is mert este néha szomjas az ember és kellően lusta is. USB ajzatokat, ruhatárolási és egyéb tárolási kapacitást, egyebet. Na azt hiszem ez szólt nagyot. Ekkor már ő kérte, hogy mivel a tv a falon van egy ilyen falra szerelt tv állványt álmodjunk meg mert az alá tett dolgoknak jó lenne. Megálmodtuk. 2 gép fér el és a box meg a hangfal szett centere egy védett elosztó és ez utóbbi rejte úgy, hogy minden kábel el van rejtve ami cask kellett a tv és egyéb rendszereknek, így a látvány esztétikus.
    A kövi rendelése egy padló-tető ruhás szekrény ami nem csak magas de egy egész falat elfoglal (igen, jól gondolod 1 fiók és 2 polc az enyém rajta).
    Aztán teljes előszoba fal, szekrény majd konyha majd spájz (ekkor köszönt el az első bútorom de bedolgoztam az újba amit lehetett, jó memento volt). Most a fürdő egyedi szekrényei vannak soron a tavaszi fürdő átépítés miatt. Lett előtető is, közben egyedi lépcső ami könyvespolc is de ez már nem nálam készült el hanem mert felkértek rá és kora nyáron jön a 2kocsis garázs aminek a szerkezete könnyűszerkezet szigetelve stb, erről volt szó már, de ez régi álom. Nomeg a többi háznál is készültek egyedi dolgok mikor itthon nem kellett épp semmi. Ennyi elég volt ahhoz, hogy kapacitáljon arra, vegyek gépet ha úgy érzem kell.
    Persze ha belegondolunk akkor "nőanyag" is kell, hisz vannak itt profik és profibbak is és náluk nem biztos hogy ettől függetlenül a feleség bíztat gépvásárlásra. Szóval összességében talán szerencsés vagyok akkor. (és persze van még sok egyéb mutatós és jó tulajdonsága is)

    ZOmbi:
    A stratégiánk alapja UA :) lassan kijön egy minta, szóval másoknak is ildomos lehet kipróbálni

    [ Szerkesztve ]

    Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

Új hozzászólás Aktív témák