Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    válasz passatgt #55774 üzenetére

    Húba**ki .. ez rettenet. Kérd vissza a lóvét, vagy cseréld be .. ja, DeWaltra. Én nem látok semmi hibát, mármint abban AHOGY csináltad, nem volt görbe a léc sem látszólag. Nemcsak hallatszik a berezonálás, hanem pl. a vinkli is szaporábban megy odébb ilyenkor.

    Csak referenciaként, ezeket ma gyalultam, fűrészeltem.

    Tölgy, 30mm vastag szélezetlen deszkákból, ilyesmiből a fal mellett.

    Derékszög, egyenes, sík ... egy Metabo gyaluval meg egy Freud 24 fogas hosszvágó lappal, de a lecek oldala szinte gyalult minőség, pedig azt a hosszvágó lap dolgozta meg. Egy Bosch fűrészen (GTS 10 XC). Nem mondom hogy vegyél ilyet, mert gondolom ha most meghallod a Bosch szót ideges leszel, csak azért írtam hogy nem mindegyik fűrésze ilyen.

    Ez ezek szerint egy konstrukcióhibás széria. Amit korábban emlegettünk itt, és sztem láttad a német csatornán ... amiben újragyárotta többek között a döntés-felfogatását ennek a GTS 635-216-nak a mókus, plusz a fűrészlaprögzítő csavart is "újranyomtatta" ... szóval ennyit én nem feccölnék bele. Vissza a feladónak - kérdés benne vagy-e még a 14 napban, nem tudom ha cseredarabos, akkor honnan datálódik. Ha azt nem is, gondolom egy becserélésben benne lesznek.

    Ha a Bosch nem adot ki javított alkatrészeket, a szervíz sem fogja tudni megcsinálni, (ők nem hekkelhetik szanaszét, nem "nyomtathatnak" jobb alkatrészt hozzá, stb).

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák