Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ph_5.5

    aktív tag

    válasz fogtunder #57167 üzenetére

    Én a Parkside zöld szériát selejtezem folyamatában. Drága selejtezés lesz hosszabb távon.. de ami már megvan, azokkal egyelőre sokkal jobban élvezem a "munkát". Ha ez lenne a fő melóm akkor csak pro gépeket vennék. Mert egyszerűen nagyon más minőséget használni.

    Apropo minőség.. Torx fejű csavarokat már használok egy ideje, de kb 1 éve belefutottam a Fischer egy T20-as fejű sorozatába ami drága ugyan de jó vele dolgozni. Erre most szembe jött velem a múltheti akcióban az Aldiban dobozos csavarszett. Volt vagy 5-6 féle kiszerelés (színkóddal), és az egyik 4 féle torx fejű forgácslap csavart tartalmazott. T15-20-25 fejjel, eltérő átmérővel és hosszal. Elhasználtam egy részét, és azt kell mondjam tlejesen korrekt.
    Nem emlékszem a pontos mennyiségre darabonként, de az össz ára 1.299 Ft körül volt... és tegnap a Fischer melletti összehasonlításban is helyt állt. (keményfába ütvecsavarozóval tekertem be őket) A fejek pontosan fogják a tox biteket, a csavarok kellően hegyesek és élesek. Nem tudtam egyet sem eltörni sem akác sem tölgybe csavarozáskor. (előfúrás nélkül)

    #57170fogtunder
    Nekem bevált a TSAK, elfér benne a fúró mellett 3 féle szett fúrószár, bitcsomag, akku, töltő... és így tuti nem hagyok otthon semmit amikor máshol használom. A Parkside koffere (az az izé ha annak nevezhető a zöld szériához. Tudom, olcsó, ennyire futja) használhatatlan volt.
    A Workzone sds+ fúrókalapács koffere is abban jó hogy nem koszolok össze semmit a géppel amig viszem, plusz elfér benne a fúró, vés amit használni fogok. És igazából összességében kevesebb helyet foglalnak mint ha külön lenne szétszórva az asztalon minden. Bár ennek egyik oka hogy nálam nincs normális polcrendszer...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák