Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    válasz orbano #63510 üzenetére

    Hűha ... Nos, most hogy ilyen részletesen leírtad, még több kérdésem lett mint eddig volt :U de lehet hogy azért, mert csak hobbista vagyok, így várd meg egy szakember véleményét, de addig is:

    - 60x15-20 (!!) -as anyagból hogy lehet készíteni kellő merevségű 2600x1200-as "vakrámát" (aka ajtókeretet), ami azért tolóajtó, és nem fog összenyekkenni?

    - miért kell levehető legyen a tolóajtó eleje? (gondolom a mágneses rögzítés ezért kell) Pont adhatna plusz merevséget az ajtónak ami abból a pilincka anyagból állna. El nem tudom képzelni olyan vékony anyagból a keretet...

    - hátul jól értem, a kőzetgyapot kifigyel egy-az-egyben, csak vmi "gumipókok" tartanák bent?? :Y kérdésen belül a kérdés: miért?

    - és végül, ami a legkevésbé fontosabb kérdés (bennem): miért kell egy gardrób elé "akusztikai hangnyelő"? Kívül hangstúdió van és nagyon dobozhatású a helyiség? Komolyan, nem értem. Merthogy belül gondolom semmi olyan nem történik, amit kifelé el kellene nyeletni. Bár .. ki tudja, egy jó nagy gardróbban sokmindent lehet csinálni :D Ami meg kint történik .. gondolom nem zavarja a cipőket/kabátokat odabent. A vizuális leválasztást értem, de miért nem jó oda egy "fapados" tolóajtó?

    Sztem a 60x20-as faanyagot sürgősen felejtsd el. Max ha zártszelvényben gondolkodsz, hegesztve már elég lenne. Jó lesz neked az a 72x86-os fríz, a korábban leírt méretű ajtó, a "mágneses előlappal", meg a "gumipókos hátfallal" ... hát nem szeretnéd hogy 2-3 elhúzás után szétnyekkenjen. De belül azt is rendesen ki kellene merevítened. Min középen egy vízszintes osztással, és mindegyik osztást pl "megandrásolni".

    Én így látom.

    Vasalatban majd segítenek a témában jártasabbak.

    [ Szerkesztve ]

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák