Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joshua7

    veterán

    válasz r3pl4y #10134 üzenetére

    Nyugi van. Nem tudom, miről beszélsz, miért lennék elszállva. Másrészt én specifikus dologról beszélek: mennyire alkalmas egy HD5770 fulHD-re.
    Véleményem meg akkor is fönntartom, h 1920-ra nem ilyen karit kell venni, mert túl sok kompromisszumot kell kötni. Én 40k-t sem adnék ki, ha aztán adott játékban (nem írtam, h mindenhol!) low-n tudjak csak játszani. Mert akkor a 40k is pénzkidobás volt. Szépen nyugton kell maradni és gyűjteni egy HD5850-re. És pont itt van az az a dolog is, h egyrészt kompromisszum, másrészt játszhatóság! Ha nem gond, h sok helyen bőven beesik majd 30 fps alá a minfps, így nincs meg a folyamatosság, akkor úgy is el lehet lenni, persze. Mint az a kolléga, aki váltig állította, h fullHD-ban nyomja a Metro2033-at egy 9600GT-n. Csak aztán mikor belinkelt egy videót, ment 20fps-sel... Ami minden, csak nem játszható.

    Az meg, h egy lassan 3 éves Crysis-szal megbirkózik végre egy 40k-s kari, hát istenem... :D Bár zárójelben megjegyzem, megnézném, h milyen konkrét fps-t produkál úgy 1920-ban, 4AA-val.
    Emellett én is írtam, h nagyon jó kari ez a HD5770. De ha igényes az ember és mindent rányom a játékban (h lássa, h az a szerencsétlen programozó milyen munkát feccölt bele az elmúlt x évben, és amit még mindig nem értek, miért ne akarna mindenki), akkor kevés lehet. Bármi DX11 bullshit meg aztán végképp fail...

    [ Szerkesztve ]

    Semper Fi

Új hozzászólás Aktív témák