Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mind_against

    tag

    válasz wihar123 #8817 üzenetére

    Komolyan írtam, nem viccből. Most vagy félreértjük egymást, mert lehet nem voltam elég egyértelmű vagy teljesen mást nézünk.

    A wayteq.hu oldalon a Wayteq Xrider 4.3" készülék útmutatójában nem esik szó arról, hogy mit kell tenni, ha navigációs szoftver nélkül vásárolták a készüléket, csak arról, hogy "Amennyiben ön a készüléket Sygic navigációs szoftverrel vásárolta, az útmutatót a készülék beépített memóriájában a “Manuals” mappában találhatja, PDF formátumban.
    További információ a www.sygic.hu oldalon található."

    Erre én: ellátogatok a sygic.hu weboldalra (ami igazából a Wayteq oldalára irányít vissza, azon belül a Sygic-kel kapcsolatos dolgokhoz), ahol egyből használati útmutatót választhatok, méghozzá a Voucher Edition 17.9.4 -hez, ami a leírás alapján csak Androidon működik, nekem Windows CE 6.0 van. Google Play áruház nekem így nem elérhető.
    Ugyanezen az oldalon a másik útmutató a Letöltési és telepítési útmutató (Sygic: Voucher Edition for Android szoftverhez), ahogyan a mellékelt ábra is mutatja, ez sem jó, mert Androidhoz van, de még is elolvastam, nem tartalmaz számomra releváns információt.

    A wayteq.hu oldalról átirányítva a hivatalos viszonteladó oldalán (newteq.eu) és több más webáruházban (aqua.hu, emag.hu, mysoft.hu, edigital.hu stb.) ennél a Wayteq Xrider 4.3" készüléknél az van feltüntetve, hogy Térkép szoftver:Opcionális.
    Oké, de melyik? Sehol semmi konkrétum. A csomag tartalmában sincs feltüntetve, hogy milyen nav. szoftverrel kapható, mi megy rajta.

    Az egész Wayteq.hu oldalon nem található semmilyen információ arról, hogy a saját termékükön és Windows CE 6.0 op. rendszeren melyik navigációs szoftvert lehet futtatni.
    A Sygic szoftver megvásárlására sincs lehetőség az oldalon.

    Sygic.com:
    Az oldalon fellelhető Sygic Navigációs szoftver típusai mind Google Play Áruházból érhetőek el, ami miatt nekem Windows-al nem lesz barát.

    https://eshop.sygic.com/en/
    Itt van lehetőség megvásárolni a szoftvert. GPS Navigation, Car Navigation és Truck Navigation is csak Android és iOS rendszerre kapható.

    Az egyik, ahol említik a Windows CE 6.0-át a sygic.com-on a Professional GPS Navigation for Fleets, tehát flottáknak, ahol talán a trial verziót megkapom, ha beregisztrálok és adok meg cégnevet, de a teljes verziót csak cégek számára forgalmazzák.

    Úgyhogy a hivatalos oldalakat kivesézve nincs használható információ.
    Mindenesetre köszönöm a válaszodat, más megoldást keresek a problémára.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák